UDMR Arad a depus lista candidaților parlamentari

  de Special Arad | 20 octombrie 2020, 8:18 AM | Politikos

  0

  Luni, 19 octombrie, delegaţia Organizației Județene Arad a UDMR și-a înregistrat listele de candidați la Camera Deputaților și Senat la Biroul Electoral Județean Arad pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie.

  „Pe 6 decembrie avem o nouă sarcină! Vrem să știm comunitatea maghiară în siguranță, dar în același timp vrem stabilitate pentru România. UDMR Arad dorește să reprezinte în mod eficient interesele tuturor Arădenilor în Parlament”, a declarat Faragó Petru,
  președintele UDMR Arad.

  Camera deputaților:
  Faragó Petru
  Levente Bognár
  Korondi-Józsa Erika
  Kovács Emeric
  Haász Tiberiu
  Papp Attila
  Zágoni-Szabó András
  Pal Norbert
  Péró Tamás

  Senatul României:
  Biro Zoltán
  Bölöni György
  Tripon Ildikó
  Sandu Cristian
  Fekete Carol

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.