UAV și Arhiepiscopia Aradului, donație pentru Spitalul din Ineu

  de - | 24 April 2020, 8:09 AM | Coronavirus | Ineu | Știri Arad

  0

  Comunicat. Spitalul orășenesc din Ineu are un ventilator mecanic cu circuit simplu pentru secția de Terapie Intensivă, destinat bolnavilor de COVID 19. Donația a venit din partea Universității „Aurel Vlaicu” din Arad prin Asociația pentru Management și Cercetare în Științe Socio Umane și din partea Arhiepiscopiei Aradului.

  Achiziția, în valoare de peste 56.000 lei, a fost posibilă datorită donațiilor profesorilor UAV,  arădenilor,  preoților care au contribuit financiar pentru a veni în ajutorul celor implicați în lupta împotriva epidemiei de coronavirus.

  „Implicarea noastră, a celor din mediul universitar de stat din Arad, în lupta cu această epidemie continuă și încercăm să oferim ajutor spitalelor și autorităților aflate în linia întâi. Ca întotdeauna, Arhiepiscopia Aradului ne este alături în proiectele care susțin comunitatea arădeană, cu atât mai mult cu cât acum este nevoie de sprijin din partea întregii comunități pentru a-i ajuta pe cei care ne ajută”, a declarat rectorul UAV, prof.univ.dr Ramona Lile.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.