UAV invită arădenii la expoziția Fashion Design Atelier 2021-2022

  de Special Arad | 13 mai 2022, 1:32 PM | Cultură | Educaţie

  0

  Sâmbătă, 14 mai, ora 18:00, la Galeria Alfa, va avea loc vernisajul expoziției studenților Facultății de Design din cadrul Universității „Aurel Vlaicu” din Arad.

  Expun lucrări studenții anului I: Carmen Anica, Paul Micșa, Ioana Semian, cei din anul al II-lea, Karin Bencecan, Ana Fărâmă, Miruna Goia, alături de colegii lor din anul al III-lea, Daiana Drâmbău, Ioana Ionescu, Adrian Moisă și Sorina Mateuț, dar și câțiva dintre absolvenții anilor anteriori.

  „Creativitatea lor este convertită în proiecte care răspund provocărilor zilei de azi. Teme clasice, adaptate noilor realități, sunt explorate în proiecte și teme de școală care sunt destinate să-i pregătească pe studenți pentru dinamica societății contemporane”, a declarat decanul facultății, Claudiu Ionescu.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.