marþi, 3 octombrie, 2023

Special Arad Logo

  UAV a câștigat pentru Arad un proiect de peste 30 milioane euro

  de Special Arad | 8 iulie 2023, 11:27 AM | Educaţie

  0

  Comunicat. Rezultatele finale, în competiția  proiectelor depuse în cadrul apelului /Program -pilot pentru dezvoltarea consorțiilor regionale pentru învățământ dual, au confirmat  proiectul depus de Universitatea Aurel Vlaicu din Arad pe lista proiectelor ce vor primi  finanțare în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

  Aradul va avea, la finalul proiectului, un  Campus Profesional Integrat, pentru învățământul dual ce va fi construit pe terenul pus la dispoziție de Primăria Arad între str. Câmpul Liniștii și Calea 6 Vânători.

  „Este cel mai mare proiect pe care UAV l-a câștigat în calitate de lider de proiect. Este o realizare importantă pentru Arad, pentru învățământul dual din regiune. A fost un efort comun al tuturor partenerilor care au format Consorțiului Regional pentru Învățământ Dual și fără de care nu am fi reușit, Mulțumim Primăriei Arad, precum și celorlalți parteneri pentru implicare și susținere: Universitatea Politehnica Timișoara, Inspectoratul Școlar Județean Arad, Liceul Tehnologic „Aurel Vlaicu” Arad, Liceul Tehnologic de Construcții și Protecția Mediului Arad, Colegiul Economic Arad, Liceul Tehnologic de Transporturi Auto „Henri Coandă” Arad, Liceul Tehnologic de Electronică și Automatizări „Caius Iacob” Arad, S.C. Leoni Wiring Systems Arad S.R.L., S.C. Hella România S.R.L. – punct de lucru Arad și Joyson Safety Systems Arad S.R.L.” a declarat rectorul UAV, Ramona Lile.

  Proiectul „Implicare în Nevoia de Inovare Tehnologică și Inițiative privind Angajabilitatea Tinerilor Incluși în Viziunea Educațională duală, I.N.I.T.I.A.T.I.V.E. d” se va încheia în anul 2026 și are o finanțare totală de peste 150 milioane lei.

   

  Citește și: Primăria Arad a câștigat finanțare prin PNRR pentru construirea unui Campus Profesional • Special Arad

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.