sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Tururi ghidate ale Aradului, pentru familiile consulilor onorifici și oaspeți din Germania

  de Special Arad | 22 mai 2023, 5:18 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat. Centrul Național de Informare și Promovare Turistică al Judeţului Arad a oferit familiilor consulilor onorifici un tur ghidat de prezentare a municipiului. Vizitarea Aradului a fost organizată vineri, zi în care s-a desfășurat și întâlnirea conducerii Consiliului Județean cu delegația Uniunii Consulilor Onorifici din România.

  Întregul grup a apreciat inițiativa de a ne vizita orașul fiind plăcut impresionat de clădirile-reper ale Aradului. S-au vizitat Muzeul de Artă, Colegiul Național „Moise Nicoară”, Palatul Cultural și Palatul Administrativ.

  De asemenea, un alt grup de 32 de turiști, din Germania, a vizitat Aradul astăzi, luni, 22 mai. Turul a fost în limba germană și a inclus obiective turistice precum Clădirea Fostei Prefecturi, Primăria, Palatul Cultural, Colegiul Național „Moise Nicoară”, Piața Avram Iancu, Biserica Romano-Catolică Sf. Anton de Padova și Parcul Reconcilierii. Turiștii au fost încântați să descopere o mică parte din istoria acestui oraș!

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.