duminicã, 14 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Turul Curățeniei, un succes pentru Arad Free Tours și Asociația Turism Alternativ

  de Special Arad | 15 mai 2017, 11:46 AM | Știri Arad

  0

  Știri Arad. Așa cum vă anunțam la finele săptămânii trecute, duminică Asociația Turism Alternativ a organizat o acțiune de ecologizare a celui mai popular traseu turistic utilizat în cadrul proiectului Arad Free Tours. Ne-am ținut de cuvânt și, alături de aproape 40 de oameni, am reușit să curățăm aproximativ 50% din traseul sus-menționat. Dat fiind faptul că noi am fost puțini, timpul scurt, iar gunoaiele multe, ne vedem nevoiți să revenim cu o acțiune de același tip, pentru trasul rămas „necurățat”.

  Buna dispoziție a voluntarilor a fost asigurată de către artistul stradal Dan Ursu Olaru, care le-a cântat celor prezenți la Hang, un instrument de percuție creat în Elveția. Alături de cele aproape 40 de persoane, voluntarii Asociației Turism Alternativ au reușit să strângă aproximativ 40 de saci de deșeuri, acestea fiind colectate selectiv.

  „Le mulțumim tuturor celor care ne-a fost ieri alături la prima noastră acțiune de ecologizare, pe are am îmbinat-o cu muzică stradală și povești despre istoria orașului.  Le mulțumim, totodată, celor care ne-au fost alături în promovarea acțiunii noastre!” – declară Mario Csipai, președintele Asociației.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.