Dublă de succes pentru futsalul din Șimand. Seniorii au învins liderul în ultimele secunde

  de Dan Lazăr | 26 October 2022, 8:07 AM | Şimand | Sport

  0

  În Liga a 2-a de futsal, Șoimii Șimand a depășit pe AS Inter Gheorgheni cu scorul de 5-4, golul victoriei fiind înscris în ultimele minute, fiind de fapt un autogol.

  În meciul cu lidera seriei, la momentul disputei, au înscris pentru Șimand: Cordoș (minutele 3, 27 și 33), Pue (12) și Szafarli (39 – autogol).

  În Campionatul Național U19: Șoimii Șimand – Autobergamo Deva 8-4Trif (2 goluri), Borod 2, Cordoș  2, Tomuța și P. Ujoc punctând pe tabelă pentru „șoimi”.  Șimăndanii sunt primii în clasamentul seriei de Vest, cu maximum de puncte (12).

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.