Turiști atacați de urs în apropiere de Castelul Peleș

  de - | 4 December 2021, 7:34 PM | Naţional

  0

  Doi turişti din Ucraina au fost atacaţi de urs, sâmbătă, în apropiere de Castelul Peleş. Ambii au traumatisme prin sfâşiere, dar sunt conştienţi. „Două persoane de naţionalitate ucrainiană au fost atacate de urs în zona Castelului Peleş şi prezintă traumatisme prin sfâşiere”, a transmis, sâmbătă, ISU Prahova.   

  Este vorba despre un bărbat de 28 de ani, care a suferit plăşi prin sfăşiere la o mână şi la un picior, dar şi despre o femeie de 32 de ani, care are o rană la un picior”

  Amândoi sunt conştienţi. La fata locului acţionează un echipaj SMURD”, a mai transmis ISU Prahova. 

  Citeste mai multe pe: adevărul.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.