Turismul arădean, promovat de jurnalişti din Ungaria și Serbia

  de Special Arad | 31 iulie 2017, 2:43 PM | Administraţie

  0

  Comunicat. Consiliul Judeţean Arad continuă procesul de mediatizare a potenţialului turistic al judeţului Arad. În acest sens, a invitat un grup de reprezentanţi ai presei din Ungaria şi Serbia, care în perioada 27 – 28 au vizitat mai multe obiective turistice ale judeţului nostru.

  Traseul parcurs de oaspeţii Aradului a căutat să acopere o paletă cât mai largă a obiectivelor turistice judeţene. Prima zi a itinerariului a inclus o călătorie cu „Săgeata Verde”, până la Ghioroc, unde reprezentanţii presei au vizitat Podgoria Aradului şi au luat parte la o degustare de vinuri, într-o cramă tradiţională. A urmat o vizita la Mănăstirea Radna, apoi o deplasare la Bata, localitate unde are loc anual Festivalul Vânătorii, iar în finalul zilei, la tabăra de la Căsoaia, unde recent Consiliul Judeţean a inaugurat un Parc Tematic de Educație Montanistică.

  În cea de-a doua zi, invitaţii au vizitat Parcul Natural Lunca Mureşului, parcurgând rezervaţia naturală până la Pecica cu ajutorul bărcilor. La Pecica, s-a vizitat Ferma de bivoli, un alt obiectiv interesant. După-amiază, traseul a inclus un tur al municipiului Arad.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.