Turcia avertizează că ar putea introduce sancţiuni simetrice împotriva Rusiei

  de - | 9 decembrie 2015, 8:07 AM | Internaţional

  0

  Turcia ar putea aplica sancţiuni împotriva Rusiei “în caz de necesitate”, ca ripostă la măsurile luate de Moscova după doborârea bombardierului, avertizează premierul turc, Ahmet Davutoglu, citat de site-ul agenţiei AFP, Mediafax.

  “Rusia a adoptat sancţiuni. Dacă vom considera necesar, vom adopta şi noi propriile sancţiuni”, a avertizat Davutoglu.

  Rusia a adoptat o serie de sancţiuni economice şi diplomatice împotriva Turciei după doborârea de către armata turcă, pe 24 noiembrie, a unui bombardier rus.

  “Turcia nu se va afla în dificultate din cauza acestor lucruri”, a comentat Davutoglu, subliniind că Guvernul de la Ankara pregăteşte “planuri alternative”.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.