Tun de 40.000 de euro, joi noapte, la „King of the Hill”! S-au furat șase motociclete enduro de la Ghioroc

  de Lucian Dănilă | 7 aprilie 2017, 1:37 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Știri Arad. Hoții au dat lovitura azi noapte la Ghioroc. Șase motociclete enduro, care trebuiau să participe în acest weekend la evenimentul „King of the Hill” au fost furate de la Ghioroc. Poliția arădeană anchetează în acest moment acest caz, având deja un cerc de suspecți.

  „Trei motociclete erau pe platformă, două erau într-un microbus, iar una era într-o curte. Motocicletele erau la Ghioroc pentru că acolo a fost cazat echipajul înscris la evenimentul motociclistic din acest weekend. Acestea au fost furate în intervalul orar 4-7 azi dimineață. S-a demarat o anchetă în acest caz. Paguba este estimată la suma de 40.000 de euro” (Lorena Radu – purtător de cuvânt IPJ Arad)

  Evenimentul „King of the Hill” are loc chiar în aceste momente pe locul fostei fabrici „Tricoul Roșu” din Arad. Din informațiile noastre, motocicletele aparțin unei echipe din Ungaria.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.