Tudorel Toader și-a prezentat demisia pe Facebook

  de - | 19 aprilie 2019, 8:47 AM | Naţional

  0

  Tudorel Toader a anunţat că va demisiona din funcţia de ministru al Justiţiei, dar va rămâne în minister până la numirea succesorului său. Ulterior, Toader şi-a publicat demisia pe Facebook.

  „Voi merge la Guvern şi voi avea o altă întrevedere cu doamna premier. Voi rămâne la minister până în momentul în care în Monitorul Oficial apare numele şi prenumele noului ministru, căruia îi voi preda documentele ministrului. Prin urmare, merg la Guvern şi îi prezint doameni premier demisia din funcţia de ministru al Justiţiei. Domnia sa va decie ce face cu această demisie. Probabil o va trimite preşedintelui“, a spus Tudorel Toader, scrie adevarul.ro.

  Joi dimineaţă Tudorel Toader a precizat că se va gândi până la „finalul programului de lucru“ dacă îşi dă demisia sau nu  din funcţia de ministru al Justiţiei, în contextul în care cererea de revocare a sa a ajuns la Palatul Cotroceni de miercuri seară. Momentul în care un protestatar strigă dintr-un autovehicul – „Sclavule”: 3.15

  Preşedintele Klaus Iohannis a declarat joi, referindu-se la propunerile de remaniere, că PSD vrea să întărească asaltul asupra justiţiei. „Primind acele scrisori mi-am pus întrebarea ce se doreşte cu această remaniere guvernamrntală. De regulă, o remaniere se face pentru a face guvernul mai bun, mai eficient, mai eficace. Prima mea impresie este că această remaniere guvernamentală se face pentru ca lucrurile se meargă mai prost. Aşa ceva este pur şi simplu inadmisibil”, a declarat Iohannis, încheie adevarul.ro.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.