Trupul copilului de doar 14 ani, căutat încă de ieri în apele Mureșului, a fost găsit

  de Andreea Daniela B. | 15 septembrie 2020, 11:34 AM | Știri Arad

  0

  În cursul zilei de ieri, în jurul orei 14, pompierii au plecat într-o misiune de salvare. Era vorba despre un băiat de doar 14 ani care a intrat în apele Mureșului și de atunci nu a mai fost văzut. Cei doi prieteni cu care se afla la scăldat după ce au terminat prima zi de școală au intrat în panică și cu ajutorul unui bărbat au reușit să sune la 112.

  Băiatul a fost găsit însă astăzi, în jurul orei 11.30, aproape o zi mai târziu. Scafandrii au fost obligați să oprească ieri căutările pentru că se înserase și nu mai aveau vizibilitate. Totuși, aceștia au continuat misiunea astăzi încă de la primele ore ale dimineții și au reușit într-un final să găsească trupul copilului. Din nefericire, băiatul nu a scăpat cu viață și a fost găsit la aproximativ 25 de metri de ponton și 6-7 metri adâncime.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.