Trupa timișoreană The Bandits lansează prima piesă „Taxe și impozite”

  de Special Arad | 5 August 2021, 11:02 AM | Muzică

  0

  Trupa The Bandits a lansat primul single, piesa Taxe și impozite, dorindu-se a fi o satiră la adresa societății și a sistemului financiar. Melodia a fost înregistrată, produsă și mixată la Music Hub TM, un studio nou care vrea să sprijine tinerele talente din zona de vest a țării și să faciliteze accesul artiștilor la echipamente de calitate.

  “Lucrăm împreună de un an de zile, ne-am propus de la început să cântăm rock, cu influențe balcanice și mult umor. Abordăm un sound vintage cu influențe moderne și nu vrem sa demonstrăm ceva anume, dar sunt prea multe taxe și impozite iar asta ne zăpăcește.” Spune Răzvan Munteanu – solistul vocal

  Formația The Bandits s-a născut in plină pandemie și este alcătuită din Sorin Stroie – chitară, Alexandru Munteanu – tobe și Răzvan Munteanu – voce. Trupa lucrează la primul album și în următoarea perioadă va lansa mai multe piese.

  Taxe și impozite este o producție realizată în studioul Music Hub Tm, înregistrată, mixată și masterizată de Sorin Stroie, un tânăr chitarist care debuteaza astfel pe scena rock-ului timișorean la doar 22 ani. El a realizat și lyric video-ul piesei. Ceilalți doi membrii ai trupei au mai cântat împreună în trecut în proiectul The Weekend Band.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.