Trupa The Bandits a lansat o piesă cu ocazia Zilei Naționale a României

  de - | 4 decembrie 2019, 12:31 PM | Music

  0

  The Bandits este o trupă din Timișoara care combină genurile electro, rock, soul și hip hop, cu influențe balcanice. În spatele proiectului stau 5 artiști care provin din sfere muzicale diferite și sunt din zona de vest a țării, dar care nu vor sa își dezvăluie sau să își promoveze identitatea.

  Ne-am propus din start să nu hrănim orgolii, mai importantă este muzica pe care o producem și mesajul pe care vrem să îl trasmitem”, spun membrii trupei.

  Land of Dracula este prima piesa lansată de trupă, cu un lyric video, cu ocazia Zilei Naționale de 1 Decembrie. Melodia este o combinație de nou și vechi, atât la partea instrumentală cât și la voci sau text. Versurile sunt o culegere de arhaisme rar întâlnite în muzica din România iar videoclipul conține imagini filmate din dronă cu Munții Carpați.

  Bandiții spun că urmează să mai lanseze o serie de single-uri și la vară vor ieși la o bere pe la festivaluri, așa că puteți să îi vedeți și să-i ascultați până atunci online, pe rețele.

  Multumim pentru sprijin: imagine Munții : Carpați, montaj Denis Moldovan, inregistrari și mixaj Remus Gașpar, mixaj și masterizare Mbee.

  https://www.facebook.com/TheBanditsRo

  https://www.instagram.com/thebanditsmusic

  https://www.youtube.com/channel/UC42kG6EboFAGgRs-2VMz4CA

  — Zoltan Varga —

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.