Trupa „Scarlet Aura” își va lansa noul album în Flex

  de Special Arad | 24 April 2017, 11:55 AM | Muzică

  0

  Mâine seară, de la ora 21:00, în clubul Flex va avea loc un concert de excepție de melodic metal, susținut de trupa Scarlet Aura care își va lansa în cadrul evenimentului ultimul album, numit „Falling Sky”.

  Semnat cu casa de discuri din Germania „Pure Rock Records”,  albumul a fost adus în atenţia publicului de catre Scarlet Aura odată cu turneul susţinut alături de Tarja Turunen în octombrie anul trecut. Albumul conţine 11 melodii, dintre care un bonus track – radio edit si a fost produs de celebrul Roy Z – producatorul lui Bruce Dickinson, Helloween, Rob Halford şi al altor nume mari ale scenei internaţionale.
  Mai jos puteţi urmări video clipul 3D al piesei „My Own Nightmare”, de pe albumul „Falling Sky”:

  În prezent Scarlet Aura înseamnă: Aura Dănciulescu – voce, Mihai Dănciulescu – chitară şi voce, Cătălin Ungureanu – bass şi voce, Sorin Ristea – tobe.

  Scarlet Aura s-a înființat în 2013 sub numele de „AURA” și a lansat în 2014 primul disc „The Rock Chick”. A castigat prima editie în Bulgaria a „Black Sea Battle of the Bands” din cadrul „Kavarna Rock Fest”, a cantat alături de trupe ca Accept, Nazareth, Helloween, Europe, schimbându-și numele la cerința agenției de management care a explicat nevoia unei denumiri unice in piața muzicală.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.