Trupa Grimus lansează videoclipul piesei „Selfie”, regizat de Cristina Iacob

  de Special Arad | 5 iulie 2014, 1:42 PM | Music

  0

  Trupa Grimus lansează videoclipul piesei “Selfie”, melodie care a fost inclusă pe coloana sonoră a filmului “#Selfie”, cele două producţii fiind regizate de Cristina Iacob, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

  Cu 81.000 de spectatori, filmul “#Selfie” deţine, în acest moment, recordul pentru cel mai numeros public pe care l-a avut o producţie românească lansată anul acesta în cinematografe.

  Videoclipul trupei clujene a fost realizat la sfârşitul lunii mai, în Bucureşti, fiind produs de Zazu Film.

  Regizoarea filmului “#Selfie” i-a cunoscut pe membrii trupei Grimus odată cu lansarea de la Bucureşti a peliculei “Love Building”, pe a cărei coloană sonoră s-a regăsit şi piesa lor “In Your Eyes”. Invitaţi să susţină un concert live, clujenii au convins-o pe Cristina Iacob şi aceasta i-a invitat să compună o piesă şi pentru filmul său, care, la acel moment, se afla încă în postproducţie. Rezultatul a fost single-ul “Selfie”, o melodie ce se vrea a fi un imn pentru tânăra generaţie, versurile sale vorbind despre acest lucru.

  Videoclipul piesei, regizat de Cristina Iacob, a fost filmat pe parcursul a două zile, pe 24 şi 25 mai, în Bucureşti, alături de un grup de tineri, dar şi de câţiva dintre protagoniştii filmului “#Selfie”.

  Aceştia, împreună cu Vali, Bogdan, Cristi, Tamas, Titus şi Lehel – membri trupei Grimus -, traversează Bulevardul Unirii pe biciclete. Finalul este unul neaşteptat, protagoniştii clipului, reprezentanţi ai noii generaţii, reuşesc să arunce în aer Casa Poporului, într-un gest care simbolizează eliberarea de constrângerile trecutului.

  Despre clip, membrii trupei Grimus au spus: “Am lucrat excelent cu Cristina Iacob, din primul moment în care ne-am cunoscut. Ne-a înţeles muzica, ne-a înţeles pe noi, ca artişti, şi împreună am reuşit să realizăm un clip care, cu siguranţă, nu va fi uitat prea uşor. Finalul a fost o surpriză, noi şi toţi cei care ni s-au alăturat în clip reuşind să doborâm simbolul trecutului, Casa Poporului. Piesa noastră vorbeşte despre generaţia Selfie, despre tinerii liberi de constrângeri, liberi să viseze că vor cuceri lumea”.

  Single-ul “Selfie” este disponibil în exclusivitate pe Deezer (http://www.deezer.com/album/8040138).

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.