sâmbãtã, 30 septembrie, 2023

Special Arad Logo

  Trupa Grimus lansează videoclipul piesei „Selfie”, regizat de Cristina Iacob

  de Special Arad | 5 iulie 2014, 1:42 PM | Muzică

  0

  Trupa Grimus lansează videoclipul piesei „Selfie”, melodie care a fost inclusă pe coloana sonoră a filmului „#Selfie”, cele două producţii fiind regizate de Cristina Iacob, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

  Cu 81.000 de spectatori, filmul „#Selfie” deţine, în acest moment, recordul pentru cel mai numeros public pe care l-a avut o producţie românească lansată anul acesta în cinematografe.

  Videoclipul trupei clujene a fost realizat la sfârşitul lunii mai, în Bucureşti, fiind produs de Zazu Film.

  Regizoarea filmului „#Selfie” i-a cunoscut pe membrii trupei Grimus odată cu lansarea de la Bucureşti a peliculei „Love Building”, pe a cărei coloană sonoră s-a regăsit şi piesa lor „In Your Eyes”. Invitaţi să susţină un concert live, clujenii au convins-o pe Cristina Iacob şi aceasta i-a invitat să compună o piesă şi pentru filmul său, care, la acel moment, se afla încă în postproducţie. Rezultatul a fost single-ul „Selfie”, o melodie ce se vrea a fi un imn pentru tânăra generaţie, versurile sale vorbind despre acest lucru.

  Videoclipul piesei, regizat de Cristina Iacob, a fost filmat pe parcursul a două zile, pe 24 şi 25 mai, în Bucureşti, alături de un grup de tineri, dar şi de câţiva dintre protagoniştii filmului „#Selfie”.

  Aceştia, împreună cu Vali, Bogdan, Cristi, Tamas, Titus şi Lehel – membri trupei Grimus -, traversează Bulevardul Unirii pe biciclete. Finalul este unul neaşteptat, protagoniştii clipului, reprezentanţi ai noii generaţii, reuşesc să arunce în aer Casa Poporului, într-un gest care simbolizează eliberarea de constrângerile trecutului.

  Despre clip, membrii trupei Grimus au spus: „Am lucrat excelent cu Cristina Iacob, din primul moment în care ne-am cunoscut. Ne-a înţeles muzica, ne-a înţeles pe noi, ca artişti, şi împreună am reuşit să realizăm un clip care, cu siguranţă, nu va fi uitat prea uşor. Finalul a fost o surpriză, noi şi toţi cei care ni s-au alăturat în clip reuşind să doborâm simbolul trecutului, Casa Poporului. Piesa noastră vorbeşte despre generaţia Selfie, despre tinerii liberi de constrângeri, liberi să viseze că vor cuceri lumea”.

  Single-ul „Selfie” este disponibil în exclusivitate pe Deezer (http://www.deezer.com/album/8040138).

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.