vineri, 8 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Trupa B-Ton sărbătorește 20 de ani cu un nou album și primul concert din 2020, la ștrand, alături de Fabrica de Spirt

  de Tomck@t | 28 iulie 2020, 12:54 PM | Cultură | Muzică | Recomandările editorilor

  0

  „În cel de-al 20-lea an betonian, doamnelor și domnilor, vă invităm la puțină descătușare!”, anunță componenții trupei arădene B-Ton pe Facebook. Primul lor concert din 2020 va avea loc la Terasa Flex din incinta Ștrandului Neptun, pe data de 31 iulie, împreună cu formația (tot arădeană) Fabrica de Spirt.

  Anul 2020 ar fi trebuit să fie un an tumultuos pentru B-Ton, deoarece trupa împlinește 20 de ani de la înființare și tocmai se pregătise să lanseze un nou album discografic. Apoi a venit pandemia. Chiar și în acele condiții de izolare însă, trupa a lansat deja două videoclipuri noi, în primăvara acestui an. Primul, un clip cu filmări homemade (sau „pandemic mode“), la piesa „4 și 20”, care a marcat de altfel și lansarea paginii oficiale de pe Youtube a formației.

  Videoclipul piesei „4 și 20” a fost lansat oficial pe data de 20.04, fix la ora 4:20 P.M.

  Al doilea videoclip a venit în luna mai, la piesa „Aluminium”.

  Lansarea albumului, care deocamdată nu are un titlu oficial anunțat, s-a amânat la toamna acestui an. Acesta este cel de-al doilea album al formației, după „Văduva Albă” din anul 2005.

  Așadar, după o pauză lungă și nedorită în acest an (dar una extrem de productivă pentru membrii formației, după cum a dezvăluit solistul Fly), pe 31 iulie, de la ora 20, la Terasa Flex, urmează un concert de zile mari marca B-Ton. Invitații speciali sunt „camarazii” Fabrica de Spirt, în deschidere. Prețul unui bilet de intrare: 20 RON.

  Citește și:

  Arad still rocks: De vorbă cu trupa B-ton, la moment aniversar

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.