marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Trupa arădeană Sur Austru lansează cel de-al doilea album în acest weekend

  de Tomck@t | 29 iunie 2021, 6:07 PM | Cultură | Muzică | Recomandările editorilor

  0

  Formația Sur Austru se pregătește să lanseze noul album discografic numit „Obârșie”, printr-un concert la Terasa Flex din incinta Ștrandului Neptun. Acesta este al doilea album al trupei, după „Meteahna Timpurilor” din 2019.

  Rockerii arădeni sunt așteptați la concertul de lansare vineri, 2 iulie, de la ora 19:30, intrarea fiind liberă.

  Albumul a apărut la casa de discuri italiană Avantgarde Music în luna februarie sub formă digitală, CD și vinil și cuprinde șapte piese. Artwork-ul acestui material sonor a fost realizat de Vocisconnesse Illustration. Discul poate fi achiziționat în format digital pe Bandcamp.com.

  Adunând inspirație și emoție din estetica naturii, străvechi legende și uitate ritualuri, Sur Austru – o trupă născută din ultima componență Negură Bunget – vă propune o călătorie atemporală printre misticele meleaguri ale Transilvaniei.

  Sur Austru deschide noi porți și structuri sacre, dezvoltă sunetul albumului anterior și adaugă mai multe straturi de sunete, voci și coruri, o atmosferă sumbră și ceremonială, instrumente tradiționale sacre, totul într-un album conceptual.

  „Obârșie înseamnă origine, indiferent dacă este sursa de apă din munte sau poate fi o ceremonie de inițiere. Obârșie ești TU!”, spun membrii trupei.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.