Trupa arădeană Sur Austru lansează cel de-al doilea album în acest weekend

  de [email protected] | 29 June 2021, 6:07 PM | Cultură | Muzică | Recomandările editorilor

  0

  Formația Sur Austru se pregătește să lanseze noul album discografic numit „Obârșie”, printr-un concert la Terasa Flex din incinta Ștrandului Neptun. Acesta este al doilea album al trupei, după „Meteahna Timpurilor” din 2019.

  Rockerii arădeni sunt așteptați la concertul de lansare vineri, 2 iulie, de la ora 19:30, intrarea fiind liberă.

  Albumul a apărut la casa de discuri italiană Avantgarde Music în luna februarie sub formă digitală, CD și vinil și cuprinde șapte piese. Artwork-ul acestui material sonor a fost realizat de Vocisconnesse Illustration. Discul poate fi achiziționat în format digital pe Bandcamp.com.

  Adunând inspirație și emoție din estetica naturii, străvechi legende și uitate ritualuri, Sur Austru – o trupă născută din ultima componență Negură Bunget – vă propune o călătorie atemporală printre misticele meleaguri ale Transilvaniei.

  Sur Austru deschide noi porți și structuri sacre, dezvoltă sunetul albumului anterior și adaugă mai multe straturi de sunete, voci și coruri, o atmosferă sumbră și ceremonială, instrumente tradiționale sacre, totul într-un album conceptual.

  „Obârșie înseamnă origine, indiferent dacă este sursa de apă din munte sau poate fi o ceremonie de inițiere. Obârșie ești TU!”, spun membrii trupei.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.