Trofeul Sportul pentru Toți, propagandă pentru volei

  de Dan Lazăr | 19 noiembrie 2019, 1:34 PM | Sport

  0

  Sala Sporturilor „Victoria” a fost, recent, gazda ediției a VIII-a a Trofeului Sportul pentru Toți la volei, organizat de CS Fan Arad, cu sprijinul DJTS Arad.

  S-au întrecut la fileu, într-un deosebit spirit de fair-play, echipe din: Timișoara, Oradea, Caransebeș, Reghin și Arad.

  Următorul eveniment dedicat voleiului practicat de amatori va fi Cupa 1 Decembrie, care se va desfășura la Reghin, CS Fan Arad fiind printre participante. În prima lună a anului viitor, vom organiza prima ediție a Fan Arad Cup, la care așteptăm să participe cât mai multe echipe”, a spus Ștefan Gog, președintele CS Fan Arad, club care se implică și în voleiul de plajă, Cătălin Lelea și Lucian Bădiceanu fiind medaliați cu bronz la ultima ediție a Campionatului Național.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.