luni, 24 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Trofeul Sportul pentru Toți, propagandă pentru volei

  de Dan Lazăr | 19 noiembrie 2019, 1:34 PM | Sport

  0

  Sala Sporturilor „Victoria” a fost, recent, gazda ediției a VIII-a a Trofeului Sportul pentru Toți la volei, organizat de CS Fan Arad, cu sprijinul DJTS Arad.

  S-au întrecut la fileu, într-un deosebit spirit de fair-play, echipe din: Timișoara, Oradea, Caransebeș, Reghin și Arad.

  Următorul eveniment dedicat voleiului practicat de amatori va fi Cupa 1 Decembrie, care se va desfășura la Reghin, CS Fan Arad fiind printre participante. În prima lună a anului viitor, vom organiza prima ediție a Fan Arad Cup, la care așteptăm să participe cât mai multe echipe”, a spus Ștefan Gog, președintele CS Fan Arad, club care se implică și în voleiul de plajă, Cătălin Lelea și Lucian Bădiceanu fiind medaliați cu bronz la ultima ediție a Campionatului Național.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.