vineri, 23 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Tribunalul Arad anunță tragerea la sorţi a celor trei judecători care vor face parte din Biroul Electoral Judeţean Arad

  de Special Arad | 4 septembrie 2019, 11:25 AM | Administraţie

  1

  Biroul de informare şi relaţii publice din cadrul Tribunalului Arad este abilitat să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele:

  În conformitate cu dispoziţiile art. 18, alin. 2, din Legea nr. 370 din 20 septembrie 2004, pentru alegerea Preşedintelui României, republicată, cu modificările şi completările ulterioare şi a dispoziţiilor Hotărârii Guvernului nr. 630/2019 din 27 august 2019 privind aprobarea Programului calendaristic pentru realizarea acţiunilor necesare pentru alegerea Preşedintelui României în anul 2019, vă aducem la cunoştinţă că, reprezentanţii mass-media, reprezentanţii partidelor politice, precum şi orice persoană interesată, sunt invitaţi să participe la tragerea la sorţi a celor trei judecători care vor face parte din Biroul Electoral Judeţean Arad, ce se va constitui cu ocazia organizării şi desfăşurării alegerilor pentru Preşedintele României din data de 10 noiembrie 2019.

  Tragerea la sorţi va avea loc vineri, 06 septembrie 2019, ora 10:00, la sediul Tribunalului Arad, B-dul Vasile Milea, nr. 2-4, Judeţul Arad, în şedinţă publică, la Sala Festivă, aflată în incinta Palatului Justiţiei, la etajul I, şi va fi efectuată de Preşedintele Tribunalului Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  8 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.