Sportivi amatori cu rezultate bune la sprint

  de Special Arad | 16 septembrie 2014, 10:53 AM | Sport

  0

  Diana Miazga, o sportivă amatoare din cadrul Clubului Sportiv Experienţa Multisport din Arad, a înregistrat recent un rezultat bun la Triatlonul „No Stress Olimp” (23 August), obţinând medalia de bronz la sprint feminin, grupa de vârstă 35+.

  Pe lângă Diana Miazga, echipa de triatlon din acest moment din cadrul Clubului Sportiv Experienţa Multisport din Arad este formată din următoarele persoane ce au participat la cel puţin un concurs de profil: Sorin-Victor Roman (distanţă olimpică şi distanţa Half IronMan), Adrian Glogoveţan (sprint), Adrian Stoian (sprint), Nelu Neş (sprint), Cornel Ionuţ Brădean (sprint) şi Sorin Herman (sprint). Sorin Herman a obţinut anul acesta locul 1 la Oradea în cadrul probei de alergare din ştafetă.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.