Trenurile spre Ungaria sunt blocate!

  de Lucian Dănilă | 12 august 2014, 11:40 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Timp de o săptămână, niciun tren care vine din Ungaria sau pleacă spre țara vecină nu mai trece prin Gara CFR Arad. Informatia apare pe site-ul cfrcalatori.ro, unde apar scrise și modificările, dar și motivul.

  „Modificări în circulația unor trenuri internationale in perioada 11- 19 august.

  CFR Călători informează ca, pentru efectuarea unor lucrari la infrastructura feroviară de la frontiera România – Ungaria, în circulația trenurilor intervin următoarele modificări:

  ·         în perioada 11 – 18 august,trenul 72 București Nord – Timișoara Nord – Curtici – Lokoshaza – Budapesta va circula doar pe ruta București Nord – Timișoara Nord.

  ·         în perioada 12 – 19 august, trenul 73 Budapesta – Lokoshaza – Curtici – Timișoara – Nord –  București Nord va circula doar pe ruta Timișoara Nord–București Nord.

  ·         în perioada 12 – 18 august,trenurile 78 și 79 Timișoara Nord – Curtici – Lokoshaza – Budapesta și retur se anulează.

  Înainte de călătorie, recomandăm tuturor pasagerilor să se asigure că au achiziționat bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare. Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, să ne contacteze la numerele de telefon 021/9521 (pentru traficul intern) sau să se adreseze personalului nostru din stații”, se arată pe site-ul cfrcalatori.ro.

  Bahnhof, Arad, Rumänien

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.