Trenuri blocate în Gara CFR Arad din cauza unui TIR împotmolit pe calea ferată! (Foto)

  de Lucian Dănilă | 28 februarie 2018, 11:24 AM | Știri Arad

  1

  Un autotren a rămas blocat pe calea ferată în zona străzii Păstorului din Arad, din cartierul Micălaca, lângă fostul sediu al firmei CONAR. S-a întâmplat în jurul orei 10:40, iar la momentul în care am ajuns la fața locului era mai bine de jumătate de oră de la momentul împotmolirii.

  TIR-ul a rămas chiar între bariere, iar polițiștii care s-au deplasat pe strada Păstorului au sunat imediat la CFR pentru a fi oprite trenurile care ar fi urmat să treacă prin acel loc.

  „Dacă eram cu el drept puteam fi împins, dar așa sunt chiar în curbă, iar roțile sunt prinse lângă liniile de cale ferată, așa că nu se poate să mă împingă. Aștept ceva utilaj mai mare să pot pleca”, spune șoferul autotrenului, care acuza și faptul că nu s-a intervenit deloc în acea zonă la degajarea zăpezii.

  Vom reveni

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  2 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.