Trenulețul de agrement a început să se plimbe pe străzile orașului. Stația de îmbarcare e în Parcul Reconcilierii

  de Special Arad | 29 May 2021, 7:03 PM | Știri Arad

  0

  foto: mandri.ro

  De sâmbătă, 29 mai, Primăria Arad, în colaborare cu Compania de Transport Public, a început să pună la dispoziţia publicului călător trenuleţul turistic de agrement.

  Acesta va circula în intervalul 16:00 -21:00, din oră în oră, în zilele de sâmbăta, duminica și în zile de sărbătoare, în cazul în care condițiile atmosferice o permit, pe următorul traseu:
  Parcul Reconcilierii – Teatru – Bd. Revoluţiei – Podgoria – Banu Mărăcine – Piața Spitalului – Podgoria Bd. Revoluţiei – Teatru – Parcul Reconcilierii.

  Stația de îmbarcare: Parcul Reconcilierii.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.