marþi, 23 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  „Trenulețul Copiilor”, program special de 1 Iunie

  de Special Arad | 1 iunie 2021, 9:25 AM | Știri Arad

  0

  De 1 iunie, trenulețul turistic de agrement din municipiu va avea un program special. Spre deosebire de programul specific zilelor de weekend, „trenulețul copiilor“ va fi pus în mișcare începând cu ora 13:00, pe Calea Victoriei, unde va reveni la ora 15:30.

  Iată care va fi traseul acestuia:

  Ora: 13:00 – Calea Victoriei – Banu Mărăcine

  Ora: 13:15 – Piața Caius Iacob  – Str. Faurilor (RAR) – Bogdan Voievod – Alexandru cel Bun

  Ora: 14:00 – Hatman Arbore (Piața GAI: staționare pentru poze) – Dunării – Grădinarilor – Meșterul Manole – Dâmboviței – Independenței

  Ora: 14:30 – Stația „Piața Bujac” (preluare călători) – Leului – Gloriei – Stația Independenței (debarcare călători) – Dâmboviței – Calea Aurel Vlaicu

  Ora: 15:30 – Calea Victoriei

  Începând cu ora 16:00 până la ora 21:00, acesta va circula pe traseul consacrat: Parcul Reconcilierii – Teatru – Bd. Revoluţiei – Podgoria – Banu Mărăcine – Piața Spitalului – Podgoria – Bd. Revoluţiei – Teatru – Parcul Reconcilierii.

  Trenulețul turistic a fost adus la Arad în anul 2006, de la Monaco. El are trei vagoane, 72 de locuri și circulă cu 35 de kilometri/oră.

  Vara, Primăria Arad în colaborare cu Compania de Transport Public, îl pune la dispoziţia publicului călător în intervalul 16:00 – 21:00, din oră în oră, în zilele de sâmbătă, duminică și în zilele de sărbătoare. Staţia de îmbarcare este în Parcul Reconcilierii.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.