Un tren a deraiat de pe șine, în urma unui grav accident cu un TIR, pe ruta Oravița – Timișoara

  de - | 13 august 2015, 10:42 AM | Naţional

  0

  Un grav accident de circulație s-a produs în urmă cu puțin timp.  Prin intermediul unui apel la 112,  în jurul orei 9.30 a fost sesizat că pe DJ 572 Berzovia – Fizeş un camion a intrat în coliziune cu trenul de persoane care circula pe ruta Oraviţa – Timişoara.

  În urma accidentului, autotirul s-a răsturnat în afara părţii carosabile, iar unul din vagoanele trenului a deraiat. Conform primelor informaţii,  şoferul tirului a fost rănit și preluat de ambulanţă, la fel ca şi alţi 10 pasageri care circulau cu trenul. Polițiștii au plecat la fața locului pentru a investiga incidentul.

  Vom reveni cu amănunte

  accident-tren-tir

  SURSA: PRESSALERT, RADIO REȘIȚA

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.