Trei titluri naționale pentru Lion Racing Team Sebiș, la finele Campionatului Național de Endurocross

  de Dan Lazăr | 30 octombrie 2020, 8:50 AM | Sebiş | Sport | Știri Arad

  0

  Ultima etapă din Campionatul Național de Endurocross a avut loc, recent, la Bacău. Clubul X-Cape a organizat etapa a V-a în comuna Sărata, concurând clasele: MOTO-A, VET, B, C si FETE; QUAD-A și C; ATV-A și C.

  La clasa Hobby s-a impus în acest an Tudur Alexandru George (Lion Racing Team Sebiș). La Bacău primul a fost Grigoraș Gabriel (CS Otopeni), dar Alexandru avea suficiente puncte pentru a câștiga cupa dinainte de această ultimă etapă.

  La clasa ATV PRO, campion național al României este, în acest an, Bistrian Claudiu Cosmin de la Lion Racing Team Sebiș, care întrerupe lunga dominație a lui Lungu Mihai și câștigă inclusiv în ultima etapă de la Bacău.

  De asemenea, FR de Motociclism anunță că Szekely Dezso Zsolt (Lion Racing Team Sebiș) a câștigat la clasa ATV C.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.