Trei tineri, toți minori, au dat spargerea într-o locuință din Chișineu Criș și i-au lăsat pe proprietari chiar și fără haine

  de Special Arad | 26 octombrie 2020, 2:21 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat: Polițiștii Secției 3 Rurală Chișineu-Criș au fost sesizați, la data de 22 octombrie a.c., despre un furt din locuință. În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că, în luna decembrie 2019, trei tineri cu vârste între 15-17 ani, toți din Mișca, ar fi pătruns într-un imobil nelocuit de pe raza localității, de unde ar fi sustras aparate electrice și electronice, scule și materiale de construcții, haine și alte bunuri, pe care le-ar fi comercializat pe raza comunei.
  În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Polițiștii continuă documentarea activității infracționale a celor trei tineri.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.