Trei tineri din Zărand au furat 11 butelii în valoare de peste 1.800 lei

  de Special Arad | 11 martie 2016, 3:41 PM | Beliu | Socodor | Știri Arad | Urmăriți | Zărand

  0

  Știri Arad: Polițiștii postului de poliție Socodor împreună cu cei ai postului de poliție Pilu și ai postului de poliție Zărand au identificat trei bărbați, bănuiți de comiterea unui furt de pe raza localității Socodor.

  În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au reușit identificarea în scurt timp a trei bărbați bănuiți de furtul a 11 butelii. În fapt, la data de 10 martie a.c., cei trei de 18, 29 și 31 de ani, toți din Zărand, prin ruperea lacătelor, ar fi sustras 11 butelii, dintr-un rastel aflat în fața unui magazin alimentar de pe raza localității Socodor. Buteliile, pline cu gaz, ar fi fost transportate cu două autoturisme și depozitate astfel: 3 la locuința unuia dintre ei și 8 au fost lăsate spre păstrare unui bărbat din Pilu.

  Prejudiciul cauzat în valoare de aproximativ 1.870 de lei a fost recuperat, pe numele celor trei fiind întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.