Trei scenarii au fost propuse Guvernului pentru ca să fie organizate nunți din 15 mai: „Se va putea face testarea la intrare la eveniment”

  de Special Arad | 8 aprilie 2021, 6:01 PM | Naţional | Recomandările editorilor

  0

  Asociaţia Furnizorilor din Industria Nunţilor propune Guvernului, potrivit Antena 3, ca din 15 mai să se poată organiza din nou nunţile, dar cu testarea tuturor invitaţilor.

  „Am propus trei scenarii: verde, galben, roșu. Dacă vorbim de roșu, propunem că nunțile să poată avea loc, dar doar dacă invitații au făcut vaccinul, au avut COVID-19 sau acceptă testarea la intrarea la eveniment, pe cheltuiala organizatorilor”, a afirmat Alin Caraman, preşedintele Asociaţiei Furnizorilor din Industria Nunţilor.

  „Cei care vor fi testați pozitiv nu vor putea intra. E dorința tuturor să fie safe, pentru siguranță invitaților. Ori un test PCR cu 24 de ore înainte sau la intrare, un test rapid. Vorbim și de cele non invazive, cele cu salivă”, a adăugat acesta.

  „Asociația din industria nunților a pregătit un proiect de lege, cu o corelare între suprafață și numărul de invitați. Este o alianța mare, împreună cu HoReCa, turismul, concertele. Există un grup de lucru pentru a intră în normalitate.

  În funcție de rata de infectare, la o masă de 12 persoane vor sta 6, 8, sau 10 persoane.

  Dacă sunt testați se poate să fie și dans, dar punem o limitare în funcție de suprafață ringului”, a mai afirmat Caraman.

   

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.