Trei săptămâni! Atât au rezistat noile mese de șah din Parcul Eminescu. Dar nici cu cele vechi „nu ne e rușine”…

  de Raluca Medeleanu | 24 aprilie 2019, 11:37 AM | Recomandările editorilor | Strada

  4

  (foto: Vocea Străzii Arad România / Facebook)

  Primăria Arad anunța la începutul lunii, în 3 aprilie mai exact, cu surle și trâmbițe, că a dus la bun sfârșit „o promisiune mai veche” pe care a făcut-o arădenilor, anume a adus mese și autocolante noi de șah în Parcul Eminescu.

  Dar iată că au trecut exact 3 săptămâni și promisiunile îndeplinite s-au dus pe apa sâmbetei. Așa cum era de așteptat, autocolantul lipit pe noile mese s-a dezlipit și s-a rupt, iar acum locul de recreere a multor arădeni iubitori de șah arată de o mare „frumusețe sălbatică”.

  Mesele cele vechi, care aveau tabla de șah direct sculptată în granit, sunt majoritatea rupte, iar cele noi, au doar rămășițe de carouri. A cui e vina? Ne îndreptăm privirile în două direcții: către Primărie, care a căutat soluția cea mai ieftină, și către unii oameni care și-au făcut un adevărat „hobby” din vandalizarea obiectelor de mobilier din oraș.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  3 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.