Trei ore până la Derby-ul Vestului! ASU Poli – UTA, azi la 15.30

  de Lucian Dănilă | 15 octombrie 2017, 12:13 PM | Sport | Topic special

  0

  Au mai rămas doar trei ore pâna la lovitura de start a jocului dintre ASU Poli – UTA, un meci cu un impact foarte mare nu atât din cauza mizei partidei, cât mai ales din cauza devotamentului suporterilor celor două echipe, a rivalității dintre ei.

  UTA are un sezon dezastruos. A pornit ca favorită la promovare și se află pe loc retrogradabil după 11 etape. Acest joc ar putea fi șansa reabilitării în fața fanilor, fani care ieri au fost pe arena din Sânnicolau Mic pentru a transmite mesajul mobilizator. „Să batem pe Timișoara…”

  „Majoritatea celor implicați în acest moment la UTA știu ceea ce înseamnă acest derby. Dar, la fel de mult sunt convins că și cei veniți din țară, mă refer la jucători, știu că acest meci este cât un campionat. De mic am trăit cu acest spirit, dacă de multe ori nu ne îndeplineam obiectivul, o victorie cu Poli Timișoara ne spăla multe din păcate. Cred că vor fi destui arădeni la Timișoara. Ne-am fi dorit să avem altă poziție în clasament, să abordăm meciul cu un mai mare entuziasm. Trebuie să ne recâștigăm încrederea și entuziasmul, deoarece nu pot să cred că nu există calitate. Avem nevoie de mai mult echilibru, am încercat mai multe formule de echipă, dacă reușim să avem consistență în ambele faze ale jocului vom avea și rezultate mai bune. Adversarul are un stil de joc mai agresiv, în forță, dar noi avem de partea noastră calitatea, sper să fie un meci plăcut”, (Cristian Todea, antrenor UTA)

  În această săptămână UTA a jucat un meci test cu cei de la Ghioroc, partidă încheiată cu scorul de 10-0, prin golurile lui Toma, Curtuiuș, Asani, Cârstocea, Boakai (2), Hlistei, Prună, Manea și Păcurar.

  Partida va fi transmisă în direct de Digsport 1.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.