sâmbãtã, 15 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Trei ore de restricții de circulație pe strada Ștefan Cicio Pop

  de Adriana Barbu | 2 martie 2023, 7:17 PM | Știri Arad

  0

  Se asfaltează o stradă. Sau, mai degrabă, se pun iar petice pe o stradă centrală ce nu a mai avut parte de refacere serioasă de zeci de ani. Potrivit anunțului Primăriei Arad, „Vineri, 3.03.2023, între orele 10.00 și 13.00, circulația rutieră va fi restricționată pe strada Ștefan Cicio Pop, tronsonul cuprins între străzile Vasile Goldiș și Mihai Eminescu. Comisia de Sistematizare a Circulației a avizat favorabil instituirea acestor restricții în vederea executării lucrărilor de reparații a carosabilului.

  Ne cerem scuze pentru eventualul disconfort creat!”.

  Peticele de acum ar trebui să reziste măcar până în toamnă, când probabil va fi finalizată şi lucrarea de redefinire a Pieței Catedralei din Arad. Poate atunci, la cât trafic va fi prin zonă și la câte probleme s-ar putea să apară pe timp de șantier, pe îngusta stradă de pe centru, e posibil ca tronsonul să intre pe lista scurtă a reabilitării din temelii. Dacă nu, și tare ne temem că nu, ne cerem scuze de pe acum cititorilor și locuitorilor zonei și le spunem ce am constatat și noi de-a lungul timpului: centrul vine cu de toate, taxe mari, parcări scumpe, gălăgie și multe gropi.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.