duminicã, 25 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Trei ore de foc pentru pompieri! Incendiu la Nădlac în Noaptea de Înviere

  de - | 2 mai 2021, 6:23 PM | Știri Arad

  0

  Ieri seară în jurul orei 23.00 Detașamentul de Pompieri Arad a intervenit cu două echipaje de stingere și 1 echipaj de intervenție și salvare la înălțimi în orașul Nădlac la un incendiu ce se manifesta la o locuință.

  Deși anunțul inițial a fost de incendiu la o anexă în momentul sosirii celor două echipaje de la SVSU Nădlac incendiul se manifesta violent la întreg acoperișul casei, favorizat de observarea târzie, cu posibilitatea de propagare la alte două construcții. După o oră de intervenție dificilă din cauza suprafeței foarte mari și prezenței în interiorul construcției a unui recipient plin de lichid ușor inflamabil și a unei butelii incendiul a fost localizat în limitele găsite. A fost stins după aproximativ 3 ore de intervenție. Cauza probabilă”scurt circuit”

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.