Trei mașini implicate într-un accident pe Valea Mureșului, la Bârzava

  de Luci Precup | 4 august 2016, 9:21 AM | Bârzava | Știri Arad

  0

  Știri Arad. În urmă cu aproximativ 50 de minute, în comuna Bârzava a avut loc un accident de circulație din cauza căruia se circulă cu dificultate pe DN 7, fiind implicate trei mașini. Din fericire, accidentul este fără urmări grave, neexistând victime.

  Autoturismul roșu cu număr de Hunedoara a intrat în depășirea unui TIR, iar din sens opus venea Audi cu numărul AR 30 EDI. S-au atins ușor, Peugeot-ul frecându-se ulterior și de TIR, după care  fost aruncat pe marginea drumului.

  Poliția Lipova face cercetări la fața locului.

  Știre în curs de actualizare.

   

   

   

   

   

   

   

  accident barzava 1

  accident barzava 2

   

   

   

   

  Sursa foto: Raul Alin Han (Radar Arad)

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.