Trei mandate de executare a pedepsei închisorii puse în aplicare de poliţişti, unul dintre mandate fiind pe numele unui urmărit naţional

  de Special Arad | 1 iulie 2015, 3:41 PM | Beliu | Chişineu Criş | Știri Arad | Urmăriți

  0

  În cursul zilei de ieri, poliţiştii arădeni au pus în aplicare trei mandate de executare a pedepsei închisorii, unul dintre mandate existând pe numele unui bărbat care figura în urmărire naţională.

  Astfel, poliţiştii oraşului Chişineu Criş împreună cu cei din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, au depistat pe raza localităţii Chişineu Criş un bărbat de 29 de ani, urmărit naţional. Pe numele acestuia exista un mandat de executare a pedepsei închisorii emis de Tribunalul Călăraşi, bărbatul având de ispăşit o pedeapsă de 2 ani cu închisoarea pentru săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală.

  Un alt mandat, emis de Judecătoria Lipova, pe numele unui bărbat, de 31 de ani, din judeţul Arad, a fost pus în aplicare, de poliţiştii Postului de Poliţie Săvârşin împreună cu poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, bărbatul, având de ispăşit o pedeapsă de 1 an şi 6 luni cu închisoarea pentru săvârşirea de infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.

  De asemenea, poliţiştii Secţiei nr. 6 Poliţie rurală Beliu au pus în aplicare un mandat emis de Judecătoria Ineu, pe numele unui bărbat, de 52 de ani, din judeţul Arad, acesta având de ispăşit o pedeapsă de 4 ani şi 2 luni cu închisoarea pentru săvârşirea de infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.

  Cei trei bărbaţi au fost încarceraţi în Penitenciarul Arad.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.