Trei furturi într-o săptămână. Un tânăr arădean este cercetat penal

  de Special Arad | 19 septembrie 2019, 12:01 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat. Polițiștii Biroului de Investigații Criminale au reținut un arădean de 27 de ani, bănuit de mai multe furturi de pe raza municipiului. Acesta, la data de 12 septembrie a.c., ar fi sustras telefonul mobil și actul de identitate al unui bărbat; la data de 14 septembrie a.c., ar fi sustras dintr-un rucsac telefonul mobil al unei femei, iar la data de 16 septembrie a.c. ar fi sustras un portofel cu acte și bani din borseta unui bărbat.
  Cel în cauză este cercetat pentru furt, urmând a fi prezentat magistraților Judecătoriei Arad cu propunere de arestare preventivă.
  Polițiștii continuă documentarea activității sale infracționale, fiind bănuit de săvârșirea altor furturi de pe raza municipiului.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.