Trei filme extraordinare pe Paramount Channel

  de Special Arad | 18 ianuarie 2015, 11:05 AM | Film

  0

  „Fugiți la supermarketuri și faceți-vă rezerva de popcorn. Trei filme extraordinare se anunță pe Paramount Channel, așa că așezați-vă comozi în fața televizoarelor!”, ne anunță postul TV printr-un comunicat de presă, iar noi subscriem, deoarece filmele despre care e vorba sunt fenomenale.

  18 ianuarie, la 22:40: Confessions of a Dangerous Mind

  19 Ianuarie, la ora 22:40: Twister

  23 ianuarie, la ora 22:40: Elizabeth

  Pe 18 ianuarie, la 22:40 e timpul pentru acțiune! Debutul regizoral al lui George Clooney, „Confessions of a Dangerous Mind” este o adaptare după memoriile impresarului Chuck Barris care pretinde că a fostangajat de CIA pentru eliminarea inamicilor. În apogeul carierei în televiziune, Chuck Barris a fost recrutat de către CIA și instruit pentru a deveni agent sub acoperire. Sau cel puțin așa a spus Barris. Drew Barrymore (Penny) și Sam Rockwell (Chuck Barris) au jucat împreună și în Îngerii lui Charlie 2.

  Țineți-vă bine pentru că luni, 19 Ianuarie, la ora 22:40 urmează filmul Twister. Meteorologul TV Bill Harding (Bill Paxton) încearcă să obțină de la soția sa, Jo (Helen Hunt) care este vânător de tornade, semnătura pentru actele de divorț, pentru a putea să se căsătorească cu iubita lui, Melissa (Jami Gertz). Însă Mama Natură, sub forma unor puternici furtuni, are alte planuri pentru ei. Cei trei se alătură unei echipe de vânători de furtuni în încercarea lor de a introduce un dispozitiv de măsurare în inima unor tornade violente. Două informații distractive despre film: un geamăt de cămilă a fost înregistrat și redat cu încetinitorul pentru a creea sunetul tornadei, iar un motor de avion Boeing 707 a fost folosit pentru scenele cu vânt.

  Pe 23 ianuarie, la ora 22:40, facem o călătorie în trecut pentru o lecție plăcută de istorie cu Elizabeth. Eleganta Cate Blachet a fost opțiunea perfectă pentru a juca rolul Elisabetei I a Angliei. Atunci când catolica Regina Maria moare, Elizabeth preia succesiunea tronului. Noua regină se trezește înconjurată de consilieri dintre care unii sunt doritori să-i sară în ajutor, însă sunt și cei care complotează pentru a restaura linia catolică în monarhie. Eaeste de asemenea presată să se căsătorească și de a aduce pe lume un moștenitor, dar iubitul ei, Lord Robert Dudley (Joseph Fiennes) nu este considerat potrivit. Elizabeth realizează că are multe decizii de luat, cea mai importantă fiind cine va conduce Anglia. Filmul a fost nominalizat la șapte categorii ale Premiilor Oscar și a câștigat unul, pentru celmai bun machiaj. Ironia face că, nominalizată pentru categoria cea mai bună actriță în rol principal, Cate Blanchett a pierdut în favoarea lui Judi Dench care a luat Oscarul tot pentru interpretarea Reginei Elizabeth, dar în filmul „Shakespeare in Love”.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.