vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Trei elevi arădeni, calificați la Concursul Național „Lecturiada Elevilor”, secțiunea „Digiportofolii – Citește cu mine”

  de Special Arad | 13 august 2019, 8:51 AM | Educaţie

  0

  Elevii Colegiului Național „Moise Nicoară”, Anyia Circa-Chirilă, Ecaterina Vișan și Alexandru Muntenița, toți trei membri ai cercului de lectură al școlii, s-au calificat la etapa naționalã (necompetitivă) a Concursului Național LECTURIADA ELEVILOR, secțiunea „Digiportofolii – Citește cu mine”, concurs aflat în CAEN, cu finanțare MEN.

  Alături de consilierul lor de lectură, doamna profesor Camelia Circa-Chirilă, cei trei vor fi prezenți în prima săptămână a lunii septembrie la Cluj, la Școala Solomonarilor, unde vor participa la ateliere de lectură, de scriere, de dezvoltare personală, întâlniri cu scriitori și alte surprize rezervate de organizatori.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.