Trei copilași se joacă în beznă. Fă un gest uman, ajută și tu familia din Șeitin!

  de Special Arad | 2 decembrie 2015, 10:47 AM | Şeitin | Știri Arad

  1

  ‎Andreea‬ are 6 anișori și 3 frați! Pe ‪Florin‬, de 9 ani, în clasa a 3-a, pe‪ Damaris‬, fetița de aproape 3 ani și încă un frățior de 1 an și 3 luni! Ei sunt cei 4 copii ai familiei Drimban din comuna Șeitin, județul Arad.

  Sunt extrem de săraci! Au o căsuța cu 2 camere și o bucătărie săracăcioasă. Problema lor majoră este lipsa curentului electric de aproape 5 ani ( li s-au adunat datorii și estimează un cost de aproximativ 4000 lei pentru rebranșare).

  Doar Florin își amintește cum e să aibă lumină în casă. Micuții se „oaca” în bezna, de la orele 17-18 când se lasă înserarea. Florin își face temele cu lanterna! Cei mici frecventează grădiniță, dar sărăcia și lipsurile își pun puternic amprenta în sufletele lor firave. Mama e casnică și tatăl e proaspăt angajat ca mecanic auto la o firmă din Arad.

  Ne dorim să îi ajutăm cu branșamentul la curent și să facem ca Moș Crăciun să vină la acești copii…poate pentru prima dată!

  Toți cei care doresc să întindă o mână de ajutor sunt rugați să scrie Asociației Dalia.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  8 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.