Trei copii din Sântana au ajuns la urgențe după ce au fumat substanțe periculoase

  de Aurel Fidisan | 9 iulie 2017, 9:37 PM | Recomandările editorilor | Sântana | Știri Arad

  2

  Știri Arad. Trei minori de etnie romă din orașul Sântana, cu vârste cuprinse între 8 și 11 ani, au fost duși de urgență, duminică după-amiaza, la Centrul de permanență medicală de urgență din localitate. Ulterior, în cazul unuia dintre minori a fost solicitată intervenția unui echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Arad, acesta prezentând convulsii survenite de pe urma consumului de substanțe periculoase, prin inhalarea lor sub forma unor țigări. Copilul a fost transportat de urgență la Spitalul Județean din Arad.

  Revenim cu mai multe amănunte pe măsură ce acestea vor apărea.

  Foto: arhivă

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  8 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.