luni, 11 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Trei concerte simfonice „în format mic” la Teatrul de vară, în luna August

  de Tomck@t | 3 august 2020, 1:28 PM | Cultură

  0

  Artiștii Filarmonicii Arad se pregătesc pentru întâlnirile muzicale ale lunii august, o serie de concerte „în format mic”, în care încearcă să concentreze tematici preferate: partituri vieneze de valsuri, marșuri și polci, în versiuni pentru ansambluri de suflători, refrene pop și muzică de film, în aranjamente corale de Sabin Păutza, precum și o colecție din repertoriul pentru coarde, în care arădenii melomani pot reasculta muzică de Wolfgang Amadeus Mozart, dar și Astor Piazzolla și Grigoraș Dinicu.

  Concertele vor avea loc în curtea Centrului Cultural Județean (Teatrul de vară), strada Barițiu nr. 16.

  PROGRAM

  Joi, 6 August 2020, ora 19:00
  Concert cameral
  Muzică vieneză
  Dirijor: Cristian Neagu
  Valsuri, Marșuri, Polci de Johann Strauss, Franz Lanner, Carl Michael Ziehrer
  în aranjamente pentru ansambluri de suflători

  Joi, 13 August 2020, ora 19:00
  Concert coral
  Refrene pop și muzică de film în versiuni corale semnate de Sabin Păutza
  Dirijor: Robert Daniel Rădoiaș

  Joi 20 August 2020 ora 19.00
  Concert cameral
  Dirijor: Dorin Frandeș
  Soliști: Florin Gherghel – vioară, Sara Gheorghe – marimbă
  În program: lucrări de Wolfgang Amadeus Mozart, Astor Piazzolla, Grigoraș Dinicu, Constantin Dimitrescu în aranjamente pentru orchestră de coarde.

  Accesul la evenimente se face pe bază de abonamente și bilete. Biletele pot fi achiziționate online și în zilele de concert la casieria Palatului Cultural.

  Accesul publicului va fi posibil începând cu ora 18.00, în limita a 150 de locuri, respectând măsurile și regulile de prevenire a răspândirii Covid-19 prevăzute de Ordinul 2879/967/2020.

  La intrarea în spațiul de desfășurare a concertului se va efectua termometrizarea cu termometru noncontact a spectatorilor și un triaj observațional, astfel că nu va fi permis accesul persoanelor simptomatice (tuse, strănut, rinoree, temperatură mai mare de 37,3C, stare generală modificată).

  Persoanele care refuză să le fie verificată temperatura și cele care nu poartă mască la intrare și pe întreaga durată a evenimentului NU vor avea acces în locație.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.