Trei competiții naționale de oină vor avea loc în județul nostru, la Săvârșin și Almaș

  de Dan Lazăr | 28 mai 2022, 5:53 PM | Almaş | Săvârşin | Sport

  0

  Un număr de 37 de competiții apar în calendarul anului 2022 al Federației Române de Oină, trei dintre ele fiind organizate în județul Arad.
  Toate cele trei evenimente sunt dedicate fetelor. Mai întâi, la Săvârșin are loc Cupa Satelor la senioare, între 19-21 august, iar apoi la Almaș au loc Campionatele Naționale de junioare III și junioare II – în sală, între 25-27 noiembrie, aceasta fiind ultimele întreceri ale sezonului.
  Aradul este unul dintre puținele județe în care se mai practică sportul național, zona Almașului fiind „leagănul” acestei frumoase discipline sportive.
  Reamintim că echipele de oină ale liceului din Gurahonț la nivel gimnazial-feminin și liceal-masculin au participat la faza finală a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.