marþi, 25 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Trei clasări arădene pe podiumul Cupei „Andrei Pavel”, găzduită de baza „UTA – TenisProfi”

  de Dan Lazăr | 17 mai 2022, 7:47 AM | Sport | Știri Arad

  0

  Primul turneu oficial de tenis al sezonului s-a desfășurat, zilele trecute, la baza „UTA – TenisProfi”. Cupa „Andrei Pavel” a strâns tineri tenismeni din vestul țării, la categoriile 10, 12 și 14 ani.

  La nivelul 14 ani s-a impus arădeanca Medeea Fereștean (CS Intersport), cu patru succese din tot atâtea dispute, în timp ce Elena Negrea (CS AMEFA Arad) s-a clasat pe locul IV, cu o victorie din patru jocuri.

  La aceeași categorie de vârstă, dar la masculin, Horea Ignuta (CS AMEFA) a ocupat locul secund, iar Raul Dolga (CS UTA Arad) a prins ultimul loc pe podium, timișoreanul Tudor Turlea (CS Sport 4 Fun) încheind neînvins întrecerea.

  Următoarea competiție va fi una internațională, în aceeași locație având loc, începând cu 30 mai, HAI Cup, turneu Tennis Europe, pentru categoria 12 ani.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.