Lista țărilor cu risc epidemiologic ridicat a fost actualizată

  de Special Arad | 4 June 2021, 11:49 PM | Naţional

  0

  În cursul zilei de azi s-a aprobat clasificarea țărilor/teritoriilor în funcție de rata de incidență cumulată, în vederea stabilirii persoanelor care sosesc în România din acestea și cu privire la care se instituie măsura carantinei.

  Reamintim că la întoarcerea dintr-o țară inclusă în lista roșie, dacă nu sunteți vaccinat anti-Covid, trebuie să stați în carantină 14 zile chiar și dacă aveți test negativ. La țările din lista galbenă însă scăpați de carantină dacă sunteți vaccinați sau dacă prezentați un test PCR negativ. Certificatul de anticorpi nu poate substitui testul PCR, iar testul nu este acceptat dacă este mai vechi de 14 zile. La țările din lista verde, circulația e necondiționată.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.