Trei băieți de 20 de ani puși pe glume au chemat salvamontiștii pentru că unul dintre ei s-a lovit la deget

  de Andreea Daniela B. | 30 octombrie 2020, 9:25 PM | Naţional

  0

  (foto: Salvamont Bușteni/Facebook)

  Trei băieti de 20 de ani din București au “pus pe jar” salvamontiștii din Bușteni, Dâmbovița și Prahova pentru că unul dintre ei a căzut pe poteca turistică, între Omu și Babele, și s-a lovit la un deget. Ulterior s-a aflat și motivul real pentru care aceștia au chemat ajutoarele. Nici salvamontiștii și nici jandarmii nu au “gustat” însă gluma. Mai mult, tinerii au mai avut și tupeul necesar cât să-i înjure pe cei ce urmau să îi salveze pentru că nu s-au grăbit.

  “Cu un tupeu de nedescris, aceștia au început să-i înjure la telefon pe salvatori și să-i certe că nu ajung mai repede la ei. Pentru că la Intervenție a participat și un echipaj al jandarmeriei din Dâmbovița, ulterior s-a aflat și motivul adevărat pentru care cei trei au sunat la 112. Mai exact, aceștia voiau să ajungă cât mai repede și fără efort la mașina parcată în Padina, așa că s-au gândit ei că salvamontiștii au datoria să facă pe taximetriștii și să-i transporte de urgență acolo unde au nevoie. Prin urmare salvamontul și-a făcut datoria, iar jandarmii i-au condus pe cei trei la secție. Da… ce să mai spunem…. o poveste frumoasă la început de iarnă…”, relatează salvamontiștii.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.