Trei arădeni au furat motorină dintr-un camion din Zăbrani

  de Special Arad | 16 March 2016, 2:02 PM | Știri Arad | Urmăriți | Zăbrani

  0

  Știri Arad: Polițiștii postului de poliție Zăbrani au depistat în flagrant delict trei tineri, care furau carburant din rezervorul unui autocamion.

  Polițiștii cercetează trei tineri, de 17, 18 și 22 de ani, toți din Arad, care la data de 16 martie au fost depistați în flagrant, în timp ce, prin forțarea bușonului rezervorului, sustrăgeau dintr-un autocamion parcat într-o stație de autobuz de pe raza localității Zăbrani, aproximativ 30 de litri de motorină.

  Prejudiciul cauzat a fost recuperat, pe numele celor trei fiind întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.