Trei ani cu suspendare pentru Lița Argintaru, ginecologul șpăgar de la Maternitatea Arad!

  de Special Arad | 30 May 2014, 9:20 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Judecătorii au condamnat-o pe Liţa Argintariu, medic ginecolog, la trei ani de închisoare cu suspendare și un termen de încercare de cinci ani. Aceasta a fost acuzată de luare de mită, după ce a primit 1.000 de lei în schimbul unor servicii medicale.

  La vremea respectivă procurorii au susținut și, dealtfel demonstrat, că inculpata Argintariu Liţa, medic ginecolog în cadrul secţiei de Obstetrică şi Ginecologie a Spitalului Judeţean, a pretins şi primit de la denunţătorul H.C. suma de 1.000 de lei în legătură cu exercitarea atribuţiilor de serviciu. Fiind audiată, iniţial, inculpata nu a recunoscut comiterea faptei, negând că ar fi pretins sau primit vreo sumă de bani de la martorul H.C., însă ulterior a recunoscut că acesta i-a dat o sumă de bani, dar fără ca ea să pretindă acest lucru şi fără să condiţioneze înfăptuirea actului medical de aceasta.

  Sentinţa nu este definitivă, putând fi atacată cu apel.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.