vineri, 14 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Trei absențe pentru UTA în jocul de sâmbătă cu Sepsi

  de Lucian Dănilă | 3 februarie 2022, 5:15 PM | Sport

  0

  Ionuț Badea nu are parte de un debut simplu pe banca echipei UTA. Nu doar pentru că adversara, Sepsi, este una dintre cele mai în formă echipe ale primului eșalon fotbalistic, dar și din cauză că nu se va putea baza pe trei piese importante din angrenajul echipei.

  Vukcevic și Vorobjovas sunt suspendați după avertismentele primite la jocul cu Rapid, în timp ce Dumitru Cardoso se află încă în perioada de recuperare după ce s-a accidentat la același joc.

  După meciul cu Sepsi, Badea are parte de o deplasare extrem de grea tocmai pe terenul campioanei, iar în perspectiva acelui joc, nu mai puțin de patru jucători arădeni sunt la un cartonaș galben de suspendare: Erico, Ubbink, Miculescu și Shlyakov.

  Este de urmărit ce soluții va găsi Badea pentru a-i înlocui pe cei trei la meciul de sâmbătă. Dacă în ceea ce-l privește pe Vukcevic este aproape sigură folosirea lui Baravykas pe acel post, la mijloc, în locul lui Vorobjovas, Badea ar putea fie să-l introducă pe Ubbink, așa cum s-a întâmplat la meciul cu Gaz Metan, dar mai are și soluția Isac sau chiar Dima, jucător care poate evolua și ca mijlocaș central după ce în primele două meciuri din acest an a jucat în poziția de fundaș central de parte stânga.

  Locul lui Cardoso va fi luat, cel mai probabil, de cel care l-a înlocuit în meciul cu Rapid, brazilianul Roger. Chiar dacă trece printr-o perioadă în care forma sportivă nu îl prea ajută iar presiunea pe el este destul de mare după ce a semnat în ianuarie cu CFR Cluj, Roger este varianta cea mai la îndemână în condițiile în care Phillip Otele nu pare pregătit din punct de vedere fizic pentru joc.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.